[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Contact met André

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om contact met mij op te nemen. Het aantal reacties dat ik dagelijks ontving de laatste maanden was zoveel geworden dat ik ze niet meer allemaal kon beantwoorden. Om te voorkomen dat ik nog meer mensen ga teleurstellen met het laat of niet ontvangen van een reactie van mij heb ik (tijdelijk) het contactformulier uitgezet.

Wil je graag met mij in contact komen om een persoonlijke vraag te stellen? Dat kan! Het gemakkelijkste is om het onderstaande contactformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Wees zo uitgebreid mogelijk in het stellen van je vraag. Dan kan ik je direct voorzien van een duidelijk antwoord of advies.

Ik doe mij best om enkele avonden in de week alle reacties van antwoorden te voorzien. Doordat ik recent vader ben geworden, lukt het mij niet meer om ze allemaal dezelfde week te beantwoorden. Het kan daardoor soms best lang duren voordat je een reactie van mij ontvangt.

Kijk ook zeker in je ongewenste mail als je nog geen antwoord van mij hebt ontvangen. Enkele voorgaande mensen ontvingen namelijk mijn reactie in hun SPAM / ongewenste mailbox.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2925″ img_size=”full” alignment=”center” size=”auto”][/vc_column][/vc_row]