Contact

Wil je graag met mij in contact komen? Dat kan gemakkelijker via het onderstaande contactformulier. Je kan ook Twitter gebruiken of een reactie achterlaten op Facebook.

Wees zo uitgebreid mogelijk in het stellen van je vraag. Bijvoorbeeld bij een advies voor een nieuwe computer wat je er mee wilt gaan doen, je budget en wat je eventueel al hebt gezien.

Ik doe mij best om iedere dag alle reacties van antwoorden te voorzien. Maar soms zijn het er best veel en lukt het mij niet om ze allemaal te beantwoorden. Het kan dan soms een aantal dagen duren voordat je een reactie van mij ontvangt.

Op dit moment ben ik op vakantie. Ik ben daardoor niet in staat om alle reacties direct te voorzien van een antwoord. Hou er rekening mee dat ik langer dan normaal op je reactie reageer.

Wat is je naam? (verplicht)

Wat is je e-mailadres? (verplicht)

Wat is het onderwerp van je bericht?

Wat is je vraag, opmerking of suggestie?

Beveiligingsvraag (tegen spam)

Over André

Al vele jaren ben ik de vraagbaak van familie en vrienden over allerlei vragen over computers. Van welke computer moet ik kopen? Wat is er mis met mijn computer tot wil jij een computer voor mij bouwen?

In 2007 ben ik begonnen met Computerkiezen.nl om mijn kennis met andere mensen te delen. Deze hobbywebsite bestaat intussen 10 jaar en heeft al vele mensen geholpen.