Home Ik ben André van Computerkiezen.nl

Ik ben André van Computerkiezen.nl

André
Hallo! Ik ben André

Hallo! Welkom op computerkiezen.nl waar ik mijn kennis en ervaringen op het gebied van computers met je deel. Ik ben André (34) en ben sinds mijn jeugd al een fanatiek computergebruiker en geïnteresseerd in computertechniek.

Met de kennis die ik heb hoop ik je te helpen bij het kopen van een computer. Iedereen heeft tegenwoordig wel een computer. Maar deze moet natuurlijk wel eens vervangen worden. Maar ja, welke ga je kopen? Er is zoveel keuze tegenwoordig en niet iedereen is bekend met alle termen en de nieuwste technieken en mogelijkheden.

Koop je bijvoorbeeld een desktop, een laptop of een notebook? Zit er eigenlijk verschil tussen die 2? Of kan ik beter een tablet kopen? Maar ja, dan heb ik geen toetsenbord. Dan toch maar een 2-in-1 computer kopen? Zoveel vragen en dan hebben we het alleen nog maar over wat voor soort computer je wilt kopen. Want heb je de keuze gemaakt dan is de vraag als snel. Waar moet ik op letten?

André, de computervraagbaak

Computerkiezen.nl
Computerkiezen.nl

Al deze vragen en andere computergerelateerde vragen kreeg ik geregeld van familie, kennis en vrienden. André, wat kan ik het beste kopen? André, wat is eigenlijk een… ?

Als fanatiek computergebruiker was ik de persoon waar mensen in mijn omgeving om advies vroegen. Door mijn simpele en heldere uitleg, zoals ik dat vaak te horen kreeg werd ik de computervraagbaak.

Omdat veel vragen op elkaar leken en ik het soms een beetje zat was om telkens dezelfde vragen te beantwoorden heb ik in 2007 een website gemaakt. Het bijkomende voordeel was dat ook mensen buiten mijn familie-, kennissen- en vrienden-kring mijn mening en uitleg konden lezen.

Zo is het idee van ComputerKiezen.nl ontstaan. Op een heldere manier moeilijke computer gerelateerde zaken aan mensen uitleggen. Waarna mensen zelfstandig een keuze kunnen maken bij de aanschaf van een computer. Ik kan immers wel vinden dat een computer goed is. Het is naar mijn mening belangrijk dat de mensen zelf een goed gevoel hebben over hun aankoop.

Nu na 10 jaar is het een website geworden waar dagelijks meer dan 1000 mensen gebruik van maken om meer te weten te komen over hoe je het beste een computer kan kopen.

Computerkiezen.nl is een hobby

Computerkiezen.nl is een website die ik als hobby onderhoud. Puur omdat ik het leuk vind om computergerelateerde zaken op een makkelijker manier aan mensen uit te leggen.

Uiteraard blijft het lastig om alles goed in woorden en in algemene zin te beschrijven. Tevens kan het voorkomen dat ik een artikel heb geschreven dat niet helemaal klopt omdat ik immers geen professional ben.

Vragen & persoonlijk contact

Heb je vragen naar aanleiding van een artikel dat ik heb geschreven? Laat dan gerust een reactie onder het artikel achter. Op deze manier kan ik het artikel aanvullen met informatie of kunnen andere bezoekers u ook helpen.

Wil je mij persoonlijk laten weten wat je van mijn website vindt, of heb je een vraag die je graag persoonlijk op op de website beantwoord wilt zien?. Vul dan het contactformulier in. Ik doe mijn beste om elke avond alle reacties te beantwoorden.

André