Home Over Computerkiezen

Over Computerkiezen

Computerkiezen.nl
Computerkiezen.nl

Iedereen heeft tegenwoordig wel een computer. Maar deze moet natuurlijk wel eens vervangen worden. Maar ja, welke ga je kopen? Er is zoveel keuze tegenwoordig.

Koop je een desktop, een laptop of een notebook. Zit er eigenlijk verschil tussen die 2? Of kan ik beter een tablet kopen? Maar ja dan heb ik geen toetsenbord. Dan toch maar een 2-in-1 computer kopen?

Zoveel vragen en dan hebben we het alleen nog maar over wat voor soort computer je wilt kopen. Want heb je de keuze gemaakt dan is de vraag als snel. Waar moet ik op letten?

André, de computervraagbaak

AndréAl deze vragen en andere computergerelateerde vragen kreeg ik geregeld van familie, kennis en vrienden. André, wat kan ik het beste kopen? André, wat is eigenlijk een…? Als fanatiek computergebruiker was ik de persoon waar mensen deze vragen aan stelden. Door mijn simpele en heldere uitleg, zoals ik dat vaak kreeg te horen werd ik de computervraagbaak van mensen die mijn kenden.

Omdat veel vragen op elkaar leken en ik het soms een beetje zat was om telkens de zelfde vragen te beantwoorden heb ik in 2007 een website gemaakt. Het bijkomende voordeel was dat ook mensen buiten mijn familie-, kennissen- en vrienden-kring mijn mening en uitleg konden lezen.

Zo is het idee van ComputerKiezen ontstaan. Op een heldere manier moeilijke computer gerelateerde zaken aan mensen uitleggen. Waarna mensen zelfstandig een keuze kunnen maken bij de aanschaf van een computer. Ik kan immers wel vinden dat een computer goed is. Het is belangrijk dat de mensen zelf een goed gevoel hebben over hun aankoop.

Computerkiezen.nl is een hobby

Computerkiezen.nl is een website die ik als hobby onderhoud. Puur omdat ik het leuk vind om computergerelateerde zaken op een makkelijker manier aan mensen uit te leggen.

Uiteraard blijft het lastig om alles goed in woorden en in algemene zin te beschrijven. Tevens kan het voorkomen dat ik een artikel heb geschreven dat niet helemaal klopt omdat ik immers geen professional ben.

Vragen en persoonlijk contact

Heeft u vragen na aanleiding van een artikel dat ik heb geschreven, laat dan gerust een reactie onder het artikel achter. Op deze manier kan ik het artikel aanvullen met informatie of kunnen andere bezoekers u ook helpen.

Wilt u mij persoonlijk laten weten wat u van mijn website vindt, of heeft u een vraag die u graag beantwoord wilt ziet op de website. Vul dan het contactformulier in en wellicht vindt u binnenkort het antwoord in uw e-mail of op deze website.

André