Home Computer aanbiedingen ALDI Medion computeraanbiedingen Medion Akoya P15648 (MD63490) bij ALDI – 7 december 2019

Medion Akoya P15648 (MD63490) bij ALDI – 7 december 2019

10
Medion Akoya P15648 (MD 63490)

De Medion Akoya P15648 (MD 63490) draagbare computer is voorzien van een Intel Core i5-8265U processor met 8 GB DDR4 werkgeheugen. Voor de opslag van data is een PCIe SSD van 512 GB geplaatst. De 15.6 inch laptop heeft een IPS beeldscherm met een Full HD resolutie. De Medion Akoya P15648 (MD 63490) is vanaf donderdag 26 september te koop voor €549,-. Welke kleur de laptop heeft is onduidelijk. De ALDI heeft een foto met een zwarte behuizing geplaats, Medion een zilver kleurige.

Op de website van de ALDI is na 2 maanden weer eens een computeraanbieding te vinden. Het aantal computeraanbiedingen dat de ALDI per jaar aanbied is dit jaar erg laag in vergelijking met voorgaande jaren. Op zaterdag 7 december 2019 biedt ALDI de Medion Akoya P15648 (MD 63490) aan voor een prijs van €599,-. Deze lage prijs voor laptops is vaker te zien bij de ALDI. De samenstelling is daarbij wel iedere keer anders, maar wel altijd met de nieuwste onderdelen uit de huidige generatie of standaard.

Specificaties: Medion Akoya P15648 (MD 63490)

De Medion Akoya P15648 (MD 63490) heeft de volgende onderdelen en eigenschappen:

Processor: Intel Core i5-10210U
Beeldscherm: 15,6 inch, Full HD 1920 x 1080 pixels resolutie
Grafische kaart: Ja, nVidia GeForce MX250 (2GB VRAM)
Grafische chip: Ja, Intel UHD-graphics
Werkgeheugen: 8 GB DDR4
Opslagapparaat: 512 GB PCIe SSD
Optische opslag: Geen
Draadloos netwerk: Wi-Fi IEEE 802.11AC en Bluetooth 5.0
Aansluitingen: 3x USB 3.1, 1x USB 2.0, HDMI, microSD-geheugenkaartlezer, netwerk, audio
Besturingssysteem: Windows 10 Home
Extra: Verlicht toetsenbord
Afmetingen: 36 x 1.75 x 24.4 cm
Gewicht: 1,78 kg (incl. accu)

 

10 REACTIES

 1. Het probleem is medion is niet echt een A merk. Het blijft een matige product en mijn advies is ook koop geen medion. Onderdelen zijn van goedkope kwaliteit helaas.

  Dit is niet zo. Processor is van Intel, harde schijf en geheugen meestal ook A merk (Samsung bv)
  Probleem is dat het moederbord meestal een B versie is van een bekende fabrikant en als je moederbord kapot gaat kom je niet zo even aan een andere of je betaalt de hoofdprijs en kan je net zo goed een nieuwe laptop kopen maar dat probleem doet zich ook voor bij andere fabrikanten. Over de service van Medion kan ik niks zeggen aangezien die ik nooit heb moeten aanspreken al mijn Medion laptops werken al heel wat jaartjes prima (onderhoud doe ik zelf).
  Als je 3 jaar garantie krijgt en je moederbord gaat kapot na een half jaar kapot dan moet Medion dit vergoeden in de regel dat zo een apparaat 5 jaar mee moet kunnen gaan en je niet voor niks garantie hebt.

 2. Goede dag,

  Kan iemand mij vertellen of dit een goede laptop is voor huis,tuin en keuken gebruik.
  En of het verstandig is om deze bij de Aldi aan te schaffen i.p.v een elektronica winkel.
  Is Medion een goed merk?
  En is deze laptop voor geprogrameerd.
  Ben totaal niet technisch maar moet wel aan een nieuwe laptop.
  Wie kan mij verder helpen.
  Alvast hartelijk dank.

  • Dag Sanne

   Voor zijn prijs een prima laptop echter jammer dat er geen nummeriek toetsenbord op zit.
   Hij is al voorgeinstallleerd dus aan zetten en de instructies opvolgen om windows 10 te installeren. Medion is een prima merk , al verschillende laptops van gehad en op 1tje na (na 5 jaar gaf hij de geest) geen enkel probleem ondervonden , en je hebt 1 jaar extra garantie (3 jaar ipv van 2 jaar) als je hem bij de Aldi koopt. Wat niet zo handig is op de laptop de positie van de webcam

  • Als je een medion product koopt lees eerst de voorwaarden en de garantie. Als jou notebook of laptop defect raak ben je deze al drie weken kwijt. Sterker nog medion biedt reparatie aan of rest credit van jou aankoop bedrag als je het product langer hebt dan 1 jaar. Ja en medion kan elke keer blijven sleutelen, maar het sturen van het product is speld zoeken in een hooiberg. Je gaat medion moeten mailen of bellen en dat kost je allemaal geld.

   Als je een medion product bij Aldi koopt en het bevalt jou binnen 30 dagen on herroepelijk kun je deze terug brengen naar de winkel. Als het product jou niet deugt kun je de koop contract ontbinden.

   Ik heb een medion laptop gekocht en binnen 1.5 raakte deze defect en moest hem ook al 2 keren opsturen en nu beginnen de ellende met rare geluiden te komen uit zo’n laptop. De eerste keer hebben ze er niks aan gedaan en tweede keer pas toen wel.

   Het probleem is medion is niet echt een A merk. Het blijft een matige product en mijn advies is ook koop geen medion. Onderdelen zijn van goedkope kwaliteit helaas.

   Kijk ook naar de garantie van zo’n computer en kijk naar de kwaliteit van zo’n fabrikant.

   Wil je een goede notebook iets duurder koop een Dell of een Asus.

 3. kost geen 549,- maar 599,-
  plaats voor interne 2.5 schijf echter geen bracket en flatcable in de laptop.
  plaats voor een extra geheugen module

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat je reactie over mijn artikel achter
Vul hier je naam in