Home Computer aanbiedingen ALDI Medion computeraanbiedingen Medion Akoya P56005 (MD34190) bij ALDI – 7 december 2019

Medion Akoya P56005 (MD34190) bij ALDI – 7 december 2019

7
Medion Akoya P56005 (MD34190)

De Medion Akoya P56005 (MD 34190) desktop computer is voorzien van een AMD Ryzen-2600 processor met 8 GB DDR4 werkgeheugen. Voor de opslag van data is een PCIe SSD van 256 GB geplaatst samen met een 1 TB hardeschijf. Met de extra GeForce GTX 1650 grafische kaart is gaming met deze desktop ook mogelijk. De Medion Akoya P56005 (MD 34190) is vanaf zaterdag 7 december te koop voor €599,-.

Op de website van de ALDI is na 2 maanden weer een computeraanbieding te vinden. Het aantal computeraanbiedingen dat de ALDI per jaar aanbied is dit jaar erg laag. Zeker als je dit vergelijkt met voorgaande jaren. Deze keer hebben ze zelfs 2 computeraanbiedingen tegelijk in de ALDI winkels liggen op 7 december. Deze Medion Akoya P56005 (MD 34190) desktop met een prijs van €599,-. Maar ook een laptop voor €599,-. De samenstelling van de computers is wel iedere keer anders, maar wel altijd met de nieuwste onderdelen uit de huidige generatie of standaard. Dat is deze keer ook weer het geval.

Medion Akoya P56005 (MD 34190) specificaties

De Medion Akoya P56005 (MD 34190) heeft de volgende onderdelen en eigenschappen:

Processor: AMD Ryzen 5-2600
Werkgeheugen: 8 GB DDR4
Opslagapparaat: PCIe SSD 256 GB & Harde schijf 1 TB (1000GB)
Grafische kaart:  nVidia GeForce GTX 1650
Optische opslag: CD/DVD brander
Netwerk: Gigabit LAN & Wifi 802.11AX (WiFi 6)
Audio: 6-kanaals High Definition Audio – Microfoon – Hoofdtelefoon
Aansluitingen: 2x USB 3.1 – 4x USB 3.0 – 2x USB 2.0 – HDMI
Besturingssysteem: Windows 10 Home
Extra: USB-muis – USB toetsenbord  – Hot Swap-wisselslede
Afmetingen: 17 x 38 x 38,5cm (b x h xd)
Gewicht: 7.75 kg

7 REACTIES

 1. Een vraag.
  Beste André, ik heb in maart 2020 een computer bij Aldi aangeschaft, de Medion Akoya E 62009 / 34220. Maar ik zag vooraf reikhalzend uit naar jouw artikel over deze Aldi aanbieding. Ik kon niet langer wachten dus heb ik hem maar gekocht. Tot nog toe bevalt hij goed, maar ik zou graag meer kennis willen hebben over wat ik in huis heb gehaald. Zie je nog kans daaraan een artikel te wijden? Of is dat mosterd na de maaltijd?

 2. Vandaag deze pc gekocht, uitgepakt, bekeken, ook binnenin en gelijk terug naar de winkel ermee. Er zat geen SSD in maar een HDD en geen verwisselbare HDD, wat wel op de verpakking stond aangegeven. Pech, kan gebeuren, denk je dan. Kreeg wel gelijk mijn geld terug, dat dan weer wel, maar mijn argwaan was gewekt. Ik had in 2016 een i5 gekocht en een jaar later een i7, allebei uit de Akoya serie. Van de i5 had ik de doos nog. Deze gaf op de verpakking aan, net zoals bij de pc die ik vandaag had gekocht, een SSD en een 1TB HDD. Ook hier geen SSD maar een HDD en geen verwisselbare HDD. Bij de i7 was het al niet veel beter. Geen SSD maar deze keer wel een verwisselbare HDD. Echter niet een schijf van 1 TB, maar van 3 TB. Nu weet ik niet wat er aan de hand is, maar als bij 3 opeenvolgende pc’s die je van hetzelfde merk aanschaft dit soort zaken naar voren komen is er iets goed mis. Nu ga ik niet van het ergste scenario uit, maar als Aldi geen controle uitvoert op de aan hun geleverde goederen zijn er, buiten mij, honderden zo niet duizenden andere mensen, zonder dat ze zelf weten in de aap gelogeerd, of simpeler gezegd: Bedondert! Helaas heb ik geen steekhoudend bewijs van de laatste twee pc’s omdat deze helaas zijn overleden en uit elkaar liggen, maar via Facebook kan je veel slachtoffers bereiken. Het grenst namelijk aan het ongeloofwaardige om te denken dat ik de enige persoon ben die dit overkomt.

  • Beste, het gaat hier om M.2 SSD – deze zijn rechtstreeks op het moederbord aangesloten en lijken dus helemaal niet op een harde schijf.

 3. het enigste nadeel van deze medion pc’s is dat ze qua de nieuwste spellen een zwakkere grafische kaart (is doorgaans video in de processor zelf ingebakken) erin hebben zitten maar dat wil niet zeggen dat je die games niet af kunt spelen, gewoon op iets lagere resolutie en ze draaien ook wel.
  ander nadeel is dat de moederborden en kasten niet echt uitbreidbaar zijn, zo is het lastig intern nog hd’s bij te plaatsen maar ach waarom zou je met een baai of inschuifhd toch!
  zelf heb ik nu een mediion van bijna 5 jaar oud en deze werkt nog steeds goed al vind ik die 4 gb geheugen net iets te laag soms maar in de nieuwere zit tegewoordig standaard 8gb dus dat is ook toppie en daarbij zijn ze nog sneller ook met verwerking van datastroom.

  vroeger bouwde ik de pc;s zelf maar kan dat financieel niet meer aan en waarom zou ik ook want zeg eens eerlijk waarom moet de pc perse het maximum kunnen halen met een beetje geluk en het vervangen van de voeding halverwege kan een moderne pc wel 10 jaar mee en dat is 3 keer zolang als de vroegere pentium pc,s die peperduur waren vergelken bij de pc van vandaag de dag….
  ik zou zeggen koop er gewoon een bij de aldi en veel plezier…..
  groetjes rinie….

  de pc’s hebben alle moderne specificaties zoals usb 3.0 en hdmi en ook is het geheugen van de niewste soort dat is toppie want daar laten de pc winkels steekjes vallen of zijn juist vele malen duurder als ze het toch erin zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat je reactie over mijn artikel achter
Vul hier je naam in